13:48, 19 Shtator 2019

Kuvendi i Shqipërisë ka rrëzuar dekretet e presidentit Ilir Meta sa u përket Kodit Penal dhe ligjin e Akademisë së Shkencave.

Dekreti për ligjin e Akademisë së Shkencave mori 78 vota kundër dhe 20 pro. Po ashtu është miratuar edhe vendimi për anëtarët zëvendësues në komisione, raporton Tch, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë