Kuvendi: Në rend dite "përgjimet" - Klan Kosova

Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Kuvendi: Në rend dite “përgjimet”

NULL NULL
18/05/2015
​Kuvendi i Kosovës vazhdon edhe sot me seancën plenare, ku për herë të parë shqyrtohet projektligji për ndryshimin e ligjit për gjykatat, projektligji për ndryshimin e ligjit për Këshillin Prokurorial të Kosovës, si dhe projektligji për kompensimin e viktimave të krimit.

Po ashtu, është paraparë të shqyrtohet edhe projektligji për ndryshimin e ligjit për Këshillin Gjyqësor të Kosovës, projektligji për ndryshimin dhe plotësimin e ligjit për Prokurorin e Shtetit, si dhe projektligji për përgjimin e telekomunikimeve