Kuvendi miraton rekomandimin për taksën vjetore të Fondit të Kursimeve Pensionale

Kuvendi miraton rekomandimin për taksën vjetore të Fondit të Kursimeve Pensionale

NULL NULL
2 months më parë

Kuvendi ka miratuar rekomandimin e Komisionit për Bugjet, Punë dhe Transfere, për miratimin e taksave vjetore, ku përfshihet taksa investive dhe taksa operacionale, me kërkesë të Fondit të Kursimeve Pensionale.

75 deputetë votuan për, ndërsa nuk pati kundër apo abstenim.