Kuvendi i Kosovës miraton Projektligjin për Pandeminë

Kuvendi i Kosovës miraton Projektligjin për Pandeminë

2 muaj më parë

Me 77 vota për deputetët e Kuvendit të Kosovës ka miratuar Projektligjin për kontrollimin dhe luftimin e pandemisë së COVID-19.

Kanë qenë shtatë deputetë që kanë abstenuar dhe asnjë nuk e ka kundërshtuar këtë projektligj në lexim të dytë, njofton Klan Kosova.

Kryetarja e Kuvendit, Vjosa Osmani si inicuese e projektligjit ka falënderuar të gjithë deputetët që e votuan atë.

“Shpresoj që për tema të tilla si sot të jemi të bashkuar” .