12:52, 31 Maj 2015

I sigurt që ju mund të kërkoni në aplikacionin Siri çfarë moti do të jetë ose ju mund të lundroni në aplikacione të ndryshme për të gjetur nëse ju duhen një palë dorashka apo një palë pantallona të shkurtra për ditën përpara.

Por pajisja  e re nga shpikësi Ken Kawamoto sigurisht e bën të gjithë procesin e gjetjes se parashikimit të motit shumë më interesante.

Tempescope është një kuti e vogël e tejdukshme e projektuar për të shfaqur ambientin e motit në shtëpinë tuaj, transmeton Klan Kosova.

Tempescope është në gjendje  që shumë  shpejtë të shkarkojë informacionet e  fundit të motit në internet  pastaj i konverton  të dhënat. në duke shkaktuar një nga presets e saj të ndryshme.

Në xhamin e tejdukshëm ka shi, re, kohë të mirë  dhe ndoshta më mbresëlënësja nga të gjitha- rrufe.

Në fakt ajo që i mungon është një funksion ylber edhepse Kawamoto tashmë është duke punuar në të.

klankosova.tv

113 111

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë