21:09, 15 Korrik 2019

Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, është kritikuar sot nga deputetët për një sërë çështjesh.

Mes tyre për pagat në sistemin e gjyqësorit dhe procesi i rekrutimit të noterëve, njofton Klan Kosova.

Kronikë nga Rina Mujku.

Konkurs Pune

Lexo më shumë