22:09, 26 Maj 2020

Kryeministri në detyrë i Kosovës, Albin Kurti, sot gjatë ditës ka vizituar vullnetarët në Qendrën e Thirrjeve për COVID-19, Qendrën Studentore dhe në Linjën e Ndihmës Psikologjike për Covid-19.

Kurti ka kujtuar pyetjen e Martin Luther King “Pyetja më insistuese dhe urgjente e jetës është: çfarë po bëni për të tjerët?”.

Ai tha se muajt e fundit në Kosovë është dëshmuar një përgjigje masive e kësaj pyetje.

Postimi i plotë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë