15:58, 18 Shtator 2019

Albin Kurti, kandidati për kryeministër nga Lëvizja Vetëvendosje, ka thënë se fermeri Luan Muzlija nga Gjakova e do punën dhe profesionin e tij.

“Ai arriti të bënte një fermë shembull në Baba të Bokajve të Gjakovës. Përveç fermës ka edhe një vreshtë të rrushit”.

“Në popull ka entuziazëm për punë, është dora e shtetit ajo që ka munguar deri tash. Por, fitorja jonë është afër, dhe, e sigurt porsi 6 tetori. Erdhi dita, edhe për fermerin”, ka shkruar Kurti në rrjetin social Facebook.

Erdhi dita për fermerin

Luan Muzlija e do punën dhe profesionin e tij. Ai arriti të bënte një fermë shembull në Baba të Bokajve të Gjakovës. Përveç fermës ka edhe një vreshtë të rrushit. Në popull ka entuziazëm për punë, është dora e shtetit ajo që ka munguar deri tash. Por, fitorja jonë është afër, dhe, e sigurt porsi 6 tetori. Erdhi dita, edhe për fermerin.

Publiée par Albin Kurti sur Mercredi 18 septembre 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë