Kurti me një shkrim të gjatë flet për situatën në Ukrainë: Putin është i interesuar ta shpërndajë luftën në vatra tjera

Kryeministri i vendit Albin Kurti, në një shkrim të gjatë të publikuar, ka bërë një dedikim situatës së krijuar në Ukrainë, në dymujorin e luftës, nga agresioni rus. Sipas Kurtit kjo duhet të shërbejë, për të reflektuar për të ardhmen dhe paqen jo vetëm për Ukrainën, meqë sipas tij, Putin është i interesuar që luftën … Continue reading Kurti me një shkrim të gjatë flet për situatën në Ukrainë: Putin është i interesuar ta shpërndajë luftën në vatra tjera