16:59, 2 Prill 2020

Kryeministri në detyrë Albin Kurti e ka emëruar sot Nenad Rashiqin Këshilltar Politik i Kryeministrit në detyrë dhe njëkohësisht udhëheqës i Zyrës për Çështje të Komuniteteve.

Gjithashtu, Kurti ka emëruar edhe Aleksandar Stankoviqin, Këshilltar Politik i Kryeministrit në detyrë.

Konkurs Pune

Lexo më shumë