19:30, 26 Maj 2019

Chelsea Shiels është dizenjatore nga Australia e cila krijon vepra unike me aksesorë të ndryshëm.

Përveç kësaj ajo ndan një pasion të veçantë për detin dhe guacat, të cilat i ka koleksionuar ndër vite, transmeton Klan Kosova.

Kur Chelsa bëri bashkë dy pasionet e saj ajo çka ndodhi është e përafërt me magjiken.

Chelsa krijon kurora të mrekullueshme që duken se kanë dalë nga përrallat e që punohen nga guacat.

Ne ju sjellim disa nga kurorat më të mira të punuara nga guacat.Konkurs Pune

Lexo më shumë