19:30, 11 Korrik 2018

Një nga vështirësitë e fotografëve fillestarë është ta shohin botën në një mënyrë tjetër.

Fotografët e rinj shpesh pyesin profesionistët si i gjejnë ato vende të mahnitshme dhe përgjigja është: “Hapi sytë, të gjitha i keni rreth jush”.

Ata shpesh zgjedhin lokacionet për ta pasur punën më të lehtë, por ka edhe nga profesionistët që lejojnë klientët të zgjedhin vetë vendin kur të fotografohen, në mënyrë që të sfidohen më shumë, transmeton Klan Kosova.

Këtu janë disa fotografi që tregojnë se si duken lokacionet fillimisht dhe si i shihni ato më pas.

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

See What The Photographer Sees

klankosova.tv