22:37, 24 Prill 2019

Kur i mbyllim dyert e shtëpisë dhe i lëmë kafshët shtëpiake vetëm në shtëpi, nganjëherë duhet një sasi e madhe imagjinate për ta menduar atë që do e gjeni kur të riktheheni.

Miqtë tanë të paparashikueshëm nganjëherë mund të shkaktojnë rrëmujë, ta eksplorojnë shtëpinë sikur të bëjnë ndonjë hetim policor dhe disa të tjerë vetëm flenë gjatë gjithë ditës. Por kur i shohim duke na pritur mas një dite të gjatë pune, dëshmon për dashurinë e vërtetë që kemi ndaj tyre dhe ata ndaj nesh.

Përpilimi i fotografive në këtë artikull tregon se sa të ëmbla janë këto veprime:

Konkurs Pune

Lexo më shumë