21:00, 11 Korrik 2018

Një fotografi vlen sa 1000 fjalë.

Ka pafund situata që njerëzit ndeshen çdo ditë e që shkaktojnë kaq shumë ndjenja dhe emocione të ndryshme.

Më poshtë po ju sjellim disa fotografi mbresëlënëse nëpër botë që më së miri tregojnë emocione të forta – ndarje, lotë, mirëkuptim, përkujdesje por që mbi të gjitha tregojnë DASHURI.

Jemi të sigurt se të paktën njëra prej tyre do t’i prekë ‘telat’ e zemrës tuaj!

Ulkonja duket se fshihet nën trupin e ujkut. Por në fakt, ajo është duke mbuluar fytin e tij nga sulmuesi i tyre ndërsa pretendon të jetë e frikësuar.

Djaloshi që e mundi kancerin

Ky djalë vendosi një “kufizim të shpejtësisë” në motoçikletë – fotografinë e vajzës së tij.

Një hero që jeton në botën reale

Tetë muaj diferencë

Mirësi

Ndonjëherë merr ndihmë nga ata që më së paku e pret!

Kjo foshnje që peshonte vetëm 500 gramë mbijetoi dhe u rrit e shëndetshme.

Princeshë

Dajë i kujdesshëm

Përkujdesje!

Gëzimi i fitores – lojëtari iralandez i ragbit, Brian O’Driscoll, ka ndarë fitoren e tij me fansat më të devotshëm – fëmijët në spital.

Familje unike

Amerikanja Barbara Sope ka lindur tre fëmijët e saj në datat 08.08.08, 09.09.09 dhe 10.10.10.

Mirënjohje

Kur e kupton tjetrin dhe ndjen me të

Përgjithmonë bashkë!

Emocionet e ndarjes

Jeta vazhdon – katërvjeçarja Aisha Daud në një klasë për religjionin në Pakistan.

Kur lind jeta e re!

Dashuria e nënës!

Dashuri dhe vetëm dashuri

Mik besnik

Pasazh kohe

Ushtari, gruaja e tij dhe fëmiu i tyre i ardhshëm

Kur dashuria zgjat përgjithmonë!

Pasagjer i pazakontë

Konkurs Pune

Lexo më shumë