15:00, 26 Maj 2019

Kur ju merrni një foto ju kapni një moment në një kohë që është unike në vetvete. Por kur luani me perspektivën dhe dritën mund të krijoni diçka të vërtetë magjike dhe të veçantë.

Nëse jeni admirues i fotografisë, përpiquni t’i kushtoni kohë për të admiruar edhe punën e të tjerëve për t’u frymëzuar dhe sfiduar në të njëjtën kohë, njofton Klan Kosova.

Shikoni këto momente kur fotografi u gjend në vendin dhe kohën e duhur:

View this post on Instagram

– ——————————— 🌸 INSPIRING_SHOT AWARD 🌸 ———————————- ⭐🏅⭐Congratulations ⭐🏅⭐ 🔹️ 💟🏆@astrailor_jp 🏆💟 🔹️ Please show our featured artist your love and support by visiting their gallery for more gorgeous photos ! – 🔹️ Selected by Founder /Admin : – Rachel @tuliploverr 🍃🌷🍃 🔹️ For a chance to be featured – 💥Follow @inspiring_shot – 💥Tag #inspiring_shot – 💥🌻🌹🌷🥀🌼🏞🐦🐤🦋🐠 — 🔹️ ——-#astrailor_jp_wt —- 🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕🌸💕 #flower #love #flowersofinstagram #instablooms #flowerporn #floweroftheday #toptags #perfectshot #awesome #wow #perfectcapture #instaflower #bestoftheday #beautiful #amazingphoto #amazingpic #TagsForLikes #followme #instafollow #instalike #instagram #poppy #ポピー

A post shared by @inspiring_shot ⚘(fm 24/09/16) (@inspiring_shot) on

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë