22:32, 16 Maj 2018

Çfitet të cilët janë shumë të dashuruar me njëri-tjetrin kanë gjithmonë gjestet e tyre të cilat i veçojnë nga të tjerët, transmeton Klan Kosova.

Kjo pasi ata qëndrojnë gati gjatë gjithë kohës së bashku dhe për këtë arsye shpesh edhe i bëjnë veprimet e njëjta.

Shikoni më poshtë një listë të gjërave e cila sinjalizon se partneri juaj është çmendurisht i dashuruar në ju.

Ai e ndan ushqimin me ju

Ju dërgon shpesh mesazhe me zë

Nuk i pengon nëse ju ia kontrolloni telefonin

Gjithmonë përpiqet të provojë gjëra të reja me ju

I dëgjon këshillat e juaja