22:00, 12 Korrik 2019

Kungulli ka shumë vitamina të cilat munden të rrisin sistemin tuaj imunitar.

Ky perim ka shumë vitamina A të cilat luftojnë të gjitha infeksionet në trupit tuaj, por po ashtu u forcojnë edhe sistemin imunitar.

Kungulli gjithashtu ka vitaminë C, e cila rritë prodhimin e qelizave të bardha, ndihmon qelizat imune të punojnë në mënyrë më efikase dhe bëjnë plagët të shërohen më shpejt.

Përveç dy vitaminave të përmendura më lart, kungulli është gjithashtu një burim i mirë i vitaminës E, hekurit dhe folatit, të gjitha këto ndihmojnë sistemin imunitar.

Konkurs Pune

Lexo më shumë