13:37, 7 Nëntor 2018

Mëngjesi i së mërkurës në Klan Kosova ka filluarme një storie për kultivimin e aronisë dhe përpunimin e frutave të saj, njofton Klan Kosova.

Sa janë të dobishme dhe cilat produkte mund t’i përfitoni nga aronia, e kuptoni nga materiali i Kron Sadikut.

Ora 7 – Kultivimi i aronisë dhe të mirat e saja – Klan Kosova

Ora 7 – Kultivimi i aronisë dhe të mirat e saja – Klan Kosova Mëngjesi i së mërkurës në Klan Kosova fillojë me një storie për kultivimin e aronisë dhe përpunimin e frutave të saj. Sa janë të dobishme dhe cilat produkte mund ti përfitoni nga aronia, e kuptoni nga materiali i Kron Sadikut.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 6 novembre 2018

Konkurs Pune

Lexo më shumë