11:14, 3 Prill 2020

Mëngjesin i sotëm në Ora 7 nisi me ca rreze dielli dhe me një material të mbushur me informacione si të kujdeseni për kopshtet tuaja në këtë kohë karantine.

Mësoni përmes kronikës së gazetarit Kron Sadiku se si ta bëni këtë atëherë kur nuk keni mundësi ta kërkoni ndihmën e tjetrit.

Konkurs Pune

Lexo më shumë