16:09, 4 Maj 2019

Një grua që sapo ishte shpërngulur në Karolinën e Jugut, është mirëpritur në lagje nga një skenë e pazakontë – një aligator që po i binte ziles së derës së saj.

Karen Alfano, e cila së fundmi u zhvendos në Myrtle Beach nga New Jersey, tha se kur arriti në shtëpi, e pa këtë aligator në derën e hyrjes kryesore të shtëpisë së saj, moment të cilin e regjistroi, ku ky zvarranik shihet se si ngjitet në këmbët e prapme dhe dukej sikur donte t’i binte ziles.

Mediave atje ajo i tha se ky takim ishte “gjëja më ‘cool’ që mund t’i ndodhte dikujt”.

Bëhet e ditur se ky aligator u largua më pas nga personat që merren me kapjen e tyre.

Alligator attempts to ring doorbell

RING THE BELL: A woman who just moved to Myrtle Beach, South Carolina, was in for quite a surprise when she returned home to find an alligator attempting to ring her bell. Authorities safely removed and relocated the gator. https://abcn.ws/2ZQu19F

Publiée par ABC News sur Jeudi 2 mai 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë