Kryesia e Kuvendit sot vendos për seancën e re plenare - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Kryesia e Kuvendit sot vendos për seancën e re plenare

NULL NULL
03.03.2023 08:30
kuvendi i kosoves

Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e radhës me fillim nga ora 11:00.

Në këtë mbledhje në rend ditë është propozimi i rendit të ditës për seancën plenare të re, e cila përmban 11 pika ku janë të përfshira disa projektligje, raporte e rekomandime.

Ndër ta është edhe shqyrtimi i parë i Projektligjit për shëndet riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor.

Rendi i ditës

 1. Miratimi i procesverbalit të mbledhjes së mëparshme të Kryesisë së Kuvendit,
 2. Propozimi i rendit të ditës për Seancën plenare të re:
 • Miratimi i procesverbalit të seancës së mëparshme,
 • Deklarimet jashtë rendit të ditës,
 • Pyetjet parlamentare,
 • Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-137 për Pyjet,
 • Shqyrtimi i dytë i Projektligjit nr.08/L-172 për sigurinë e përgjithshme të produkteve,
 • Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-212 për shëndet riprodhues dhe fertilizim të asistuar mjekësor,
 • Shqyrtimi i parë i Projektligjit nr.08/L-214 për ndryshimin dhe plotësimin e Ligjit nr.03/L-163 për minierat dhe mineralet, i ndryshuar dhe plotësuar me Ligjin nr.04/L-158,
 • Shqyrtimi i Raportit të Performancës së Ndërmarrjeve Publike Qendrore për vitin 2021,
 • Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit “Sistemi i licencimit të hidrocentraleve dhe monitorimi i tyre mbi ndikimin në mjedis dhe ujëra”,
 • Shqyrtimi i Rekomandimeve lidhur me Raportin e auditimit “Performanca financiare dhe operative NP “Trepça Sh.A”,
 • Emërimi i drejtorit dhe zëvendësdrejtorit të Sekretariatit Ekzekutiv të Agjencisë për Krahasim dhe Verifikim të Pronës.​

III. Shqyrtimi i propozimeve dhe i kërkesave. /Klankosova.tv

Rrini të informuar mbi zhvillimet kryesore duke u bërë pjesë e komunitetit tonë në Viber

BONUS: Merreni aplikacionin tonë në Android dhe iOS