10:30, 12 Korrik 2018

Ekspertët thonë se bishti i aligatorit të quajtur Stubbs me gjasë ishte kafshuar nga një tjetër specie si ai, duke e lënë në disavantazh mjaft të madh.

Por, falë një ekipi studiuesish dhe mjekësh, ai tani e ka një shans!

Ata i krijuan një protezë bishti, për çka thonë se do t’i duhet pak kohë për t’u mësuar.