21:00, 22 Korrik 2019

Shumë prej nesh, me shumë siguri, kemi një palë xhinse të vjetra në dollap.

Në vend se t’i lëni në dollap dhe t’iu zënë vend ose t’i hidhni, mund t’i shfrytëzoni shumë më mirë.

Në fakt, a e dini se mund të krijoni një çantë unike nga një palë xhinse që nuk i përdorni më?

Videoja e mëposhtme ju sjellë të gjitha hapat se si të krijoni një çantë shumë të bukur nga diçka që nuk e keni menduar kurrë, xhinset, transmeton Klan Kosova.

Jemi të sigurt se këtë çantë do t’ua pëlqejnë të gjithë!

Konkurs Pune

Lexo më shumë