Kreshnik Musolli, ushtrues i detyrës i Drejtorit të Baletit të Kosovës (VIDEO)

Kreshnik Musolli, ushtrues i detyrës i Drejtorit të Baletit të Kosovës (VIDEO)

NULL NULL
1 month më parë

Baleti Kombëtar i Kosovës do të sjellë të enjten premierën e shfaqjes “Tanzminiaturen” dhe “Tangata”, tek Teatri Kombëtar.

“Tanzminiatura” është me muzikë të Johan  Bach e “Tangata” është  me muzikë të Astor Piazzolla.

Sipas ushtruesit të detyrës së drejtorit të Baletit, Kreshnik Musolli, shfaqja tjetër e cila pritej të mbahej në muajin dhjetor është anuluar.

Kronikë nga Mergime Taraku.