23:19, 5 Prill 2020

Infektologu Valbon Krasniqi, ka dhënë lajme të mira sa i përket shërimit të pacientëve me koronavirus në Kosovë.

Krasniqi prezantoi disa karakteristika të këtyre pacientëve sa i përket moshës.

Sipas tij nga 23 pacientë të shëruar nga Covid-19, gjashtë janë mbi moshën 60-vjeçare dhe një i moshës 80-vjeçare.

Njoftimi i plotë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë