Krasitja në muajin janar (VIDEO)

Krasitja në muajin janar (VIDEO)

8 muaj më parë

Sigurisht se për të pasur kopësht të bukur dhe me pemë duhet mirëmbajtur.

Edhe pse nuk jemi në kohën adekuate është gazetari Kron Sadiku ai i cili na flet më shumë për një formë të veçantë të krasitjes së pemëve në këtë periudhë.

Se për cka bëhet fjalë ju tregojmë përmes stories së tij.

Ora 7 – Krasitja në muajin janar! – Klan Kosova

Ora 7 – Krasitja në muajin janar! – Klan Kosova Tag shokun merakli.Edhe pse nuk jemi në kohën adekuate është gazetari Kron Sadiku ai i cili na flet më shumë për një formë të veçantë të krasitjes së pemëve në këtë periudhë. Se për cka bëhet fjalë ju tregojmë përmes stories së tij

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Lundi 20 janvier 2020