KQZ vendos që të rinumërohen 23 vendvotime

Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) ka vendosur që të rinumërohen 23 vendvotime të zgjedhjeve të lokale të 17 tetorit. Tetë nga vendvotimet janë për kryetar komune, ndërsa 15 për Kuvende komunale. Kryeshefi i sekretariatit, Burim Ahmetaj tha se këto rinumërime janë për shkak të parregullsive teknike dhe mos përputhjeve të formularëve teknike. Anëtarët e KQZ-së … Continue reading KQZ vendos që të rinumërohen 23 vendvotime