20:28, 20 Tetor 2019

Disa të rinj kosovarë kanë dizajnuar një mjet që shërben për identifikimin e mineraleve.

Me këtë projekt ata po marrin pjesë në edicionin e pestë të garës NASA Space Apps në Prishtinë.  S

Sipas tyre ky mjet do të iu kursejë dhe lehtësojë punën gjithë astronautëve.

Kronikë e përgatitur nga gazetarja Qëndresa Tërshani.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë