20:55, 4 Tetor 2019

Në Prishtinë ka filluar seminari Clean Sport ose Sporti i Pastër, ku sportist e përfaqësues të klubeve dhe federatave në Kosovë janë njoftuar me rregullat Anti-Doping.

Në ligjin për sport parashihet që Qeveria ta formojë këtë agjencinë në Kosovë, por kjo nuk ndodhi, ndërsa Komiteti Olimpik i Kosovës gjeti alternativë.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Emanuell Syla.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë