8:11, 8 Prill 2020

Sot arrin një kontingjent i masave mbrojtëse dhe pajisjeve mjekësore, donacion i Republikës së Turqisë, për institucionet e Kosovës për menaxhimin e situatës epidemiologjike me koronavirus.

Ceremonia e pranim-dorëzimit mbahet ora 15:45 në Aeroportin Ndërkombëtar “Adem Jashari”, njofton Ministria e Shëndetësisë, përcjell Klan Kosova.

Njoftimi i MSH-së:

Konkurs Pune

Lexo më shumë