11:16, 16 Prill 2019

Ambasadori i SHBA-së në Kosovë, Philipp Kosnet, ka mirëpritur ndryshimin e ligjit për Organizata Joqeveritare.

“Përgëzoj Kuvendin e Kosovës për ndryshimin e Ligjit për Organizatat Joqeveritare për të ndihmuar në sigurimin dhe mbrojtjen e transparencës të financimit të këtij sektori”, ka shkruar Kosnett në Twitter, transmeton Klan Kosova.

“Duartrokasim bashkëpunimin në mes të Qeverisë, Kuvendit dhe shoqërisë civile për këtë ndryshim”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë