10:56, 12 Korrik 2019

Përmes stories së mëposhtme të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku do të kuptoni më shumë rreth kultivimit të grurit në vend.

A mund t’i plotësojmë kërkesat e vendit me grurë dhe cili është rendimenti i sivjetmë?

Këtë e kuptoni duke klikuar në videon e mëposhtme:

Ora 7 – Korriku, muaji i korrje -shirjeve – Klan Kosova

Ora 7 – Korriku, muaji i korrje -shirjeve – Klan Kosova Përmes materialit të përgatitur nga gazetari Kron Sadiku do të kuptoni më shumë rreth kultivimit të grurit në vend. A mund ti plotësojmë kërkesat e vendit me grurë dhe cili është rendimenti i sivjetmë, ju tregojmë vetëm përmes stories.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Vendredi 12 juillet 2019

Konkurs Pune

Lexo më shumë