8:37, 3 Mars 2020

Twitter u ka thënë punonjësve të saj që të punojnë nga shtëpia për të ndihmuar në ndalimin e përhapjes së koronavirusit.

Në një postim në blog, gjiganti i mediave sociale tha se ishte e detyrueshme që stafi në Hong Kong, Japoni dhe Korenë e Jugut të punonin nga distanca.

Kompania gjithashtu tha se ishte “inkurajuese e fortë” e të gjithë 5000 punonjësve të saj në të gjithë botën që të mos shkojnë në punë.

Kjo vjen një ditë pasi firma ndaloi të gjitha udhëtimet jo-thelbësore të biznesit dhe ngjarjet për punëtorët e saj, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

Kompania tashmë kishte njoftuar se po tërhiqej nga konferenca e mediave Jugperëndimore e këtij muaji në   Austin, Teksas.

Shefja e burimeve njerëzore në Twitter, Jennifer Christie tha: “Qëllimi ynë është të ulim mundësinë e përhapjes së koronavirusit Covid-19 për ne – dhe botës përreth nesh”.

Konkurs Pune

Lexo më shumë