13:08, 31 Mars 2020

Franca është një nga një numër vendesh, përfshirë Britaninë e Madhe, ku ka pasur rritje të rasteve të dhunës në familje pasi koronavirusi i mban njerëzit brenda në shtëpitë e tyre.

Rastet u rritën me 32 për qind brenda një jave, në Paris me 36%, tha Sekretarja e Shtetit për Barazi Gjinore Marlène Schiappa

Vendi planifikon të prezantojë një sistem paralajmërimi urgjent në supermarkete dhe në internet për viktimat e abuzimit, raporton BBC, transmeton Klan Kosova.

Konkurs Pune

Lexo më shumë