13:02, 31 Mars 2020

Kanë kaluar më shumë se dy javë që nga fillimi i karantinës. Sportistët llogaritet ta kenë pësuar më së shumti nga pandemia.

Se çfarë ka ndodhur me trupin e tyre brenda kësaj kohe të pushimit, cila është gjendja e klubeve dhe si të menaxhohet kjo situatë nga sportistët e kuptoni përmes materialit të gazetarit Kron Sadiku.

Ora 7 – Koronavirusi, ndikimi në përgatitjen fizike sportive – Klan Kosova

Ora 7 – Koronavirusi, ndikimi në përgatitjen fizike sportive – Klan Kosova Kanë kaluar më shumë se dy javë që nga fillimi I karantinës… sportistët llogaritet ta kenë pësuar më së shumti nga pandemia. Se çfarë ka ndodhur me trupin e tyre brenda kësaj kohe të pushimit, cila është gjendja e klubeve dhe si të menaxhohet kjo situatë nga sportistët e kuptoni përmes materialit të gazetarit Kron Sadiku.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mardi 31 mars 2020

Konkurs Pune

Lexo më shumë