21:10, 4 Prill 2020

Situata me pandeminë dhe të qëndruarit brenda nëpër shtëpi, e ka zbritur numrin e hajnive në kryeqytet.

Por, i ka shtuar grindjet dhe përleshjet brenda familjeve.

Kronikë e përgatitur nga gazetari Agan Hajdarhoxha.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë