Koncepti më i ri i plasuar nga Comodita Home (VIDEO)

Koncepti më i ri i plasuar nga Comodita Home (VIDEO)

NULL NULL
2 javë më parë

“Comodita Home” ka filluar me një platformë të re të shitjes dhe plasimit të brendit më të ri të produkteve për hoteleri.

Brendi i ri “Nouve Blanc” përfshin në vete të gjitha produket për përdorim industrial dhe profesional këtu hyjnë tekstili i dhomës së gjumit, tekstili i banjos, setet e pjatave, servimi, lugët dhe gjithçka tjetër që mundet të përfshijë një kategori e tillë.

“Nouve Blanc” përfshin ofron produkte të linjës së bardhë. “Comodita Home” në kuadër të brendit të ri do të ofrojë edhe linjë të produkteve ekskluzive për klientin final, ai që vjen në dyçan.

Për më shumë shikoni videon në vazhdim:

Ora 7 : Koncepti më i ri i plasuar nga Comodita Home – Klan Kosova

Ora 7 : Koncepti më i ri i plasuar nga Comodita Home – Klan Kosova Gazetarja Shqipe Berisha sjell storien rreth platformës së re të shitjes a plasimin e brendit më të ri të produkteve për hoteleri nga Comodita Home. Se çfarë produkte të reja pritet të lansohen dhe kujt i dedikohen ju tregojmë përmes rrëfimit.

Publiée par Ora Shtate nê Klan Kosova sur Mercredi 14 octobre 2020