20:19, 10 Tetor 2018

Pjesëtarë dhe aktivistë të komunitetit LGBTI marshuan lirshëm shesheve të Prishtinës.

Ata vallëzuan e kënduan në Paradën e Krenarisë, mirëpo pati edhe të tillë që nuk pajtoheshin me veprimin e tyre.

Kronikë e gazetares Arbëresha Shpati: