15:20, 2 Gusht 2020

Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike ka njoftuar se janë shënuar edhe 245 raste të reja me COVID-19 në Kosovë.

Sipas IKSHPK-së komuna e Prishtinës edhe sot prin me më së shnmti raste gjithsejt 71 raste.

Numri i rasteve sipas komunave:

Rastet pozitive janë nga: komuna Prishtinë 71 raste, komuna Podujevë 24 raste, komuna Gjilan 18 raste, komuna Gjakovë 15 raste, komuna Mitrovicë 14 raste, komuna Pejë 14 raste, komuna Ferizaj 11 raste, komuna Vushtrri 11 raste, komuna Prizren 9 raste, komuna Fushë Kosovë 8 raste, komuna Klinë 7 raste, komuna Istog 6 raste, komuna Deçan 5 raste, komuna Dragash 5 raste, komuna Lipjan 5 raste, komuna Viti 5 raste, komuna Drenas 3 raste, komuna Skenderaj 3 raste, komuna Suharekë 3 raste, komuna Malishevë 2 raste, komuna Obiliq 2 raste, komuna Shtime 2 raste dhe me nga një rast komunat Graçanicë dhe Kaçanik.

Konkurs Pune

Lexo më shumë