23:01, 31 Maj 2020

Komuna e Drenasit, njofton të gjithë prindërit që mos t’i dërgojnë fëmijët në çerdhe deri në një njoftim tjetër.

Kjo për shkak se komuna nuk ka pranuar ndonjë vendim zyrtar lidhur me hapjen e çerdheve private dhe publike.

Njoftim i plotë:

Konkurs Pune

Lexo më shumë