Kompania Weinstein në prag të falimentimit

Kompania Weinstein në prag të falimentimit

NULL NULL
3 years më parë

Kompania Weinstein është duke përjetuar një rënie financiare, falë veprimeve të këqija të Harvey Wenstein dhe keq-menaxhimit të kësaj kompanie.

Kjo kompani pritet që të lajmëroj falimentimin gjatë javëve të ardhshme.

Sipas burimeve të TMZ kompania po përjeton një rënie të shpejtë dhe të pandalshme kështu që falimentimi është i pa evitueshëm.

Colony Capital, që ishte ndër kompanitë që dëshironte të blinte kompaninë Weinstein, tashmë edhe tërhequr pasi që ka parë kaosin financiar.

Falimentimi do të ndihmoj kreditorët, mirëpo nuk do t’i ofroj mbijetesën kompanisë në fjalë.