Komediani Bill Cosby padit gratë që e akuzuan për sulme seksuale - Klan Kosova


Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Komediani Bill Cosby padit gratë që e akuzuan për sulme seksuale

NULL NULL
14/12/2015

Komediani Bill Cosby i akuzuar nga më shumë se 40 gra për dhunë seksuale, ka ngritur një padi duke pretenduar se disa prej tyre kanë gënjyer lidhur me këtë çështje për përfitime financiare.

78 vjeçari Cosby, është duke kërkuar dëmet monetaret të paspecifikuara, transmeton Klan Kosova.

Ai tha se gratë kanë shkaktuar shqetësime emocionale.

Ai i quajti akuzat e tyre si “asgjë më shumë se një përpjekje oportuniste për të nxjerrë përfitime financiare prej tij”.

Cosby paraqiti kundërpaditë pas shtatë prej akuzave të tij të cilat shkuan në gjykatë duke kërkuar dëmshpërblim nga aktori.

Padia e tyre pohon Cosby  kërkon të dëmtojë reputacionin e tij, pasi ata shkuan në publik me pretendimet e tyre të sjelljes së keqe seksuale.

Cosby ka mohuar në mënyrë të përsëritur akuzat dhe asnjëherë nuk ka qenë i akuzuar penalisht.

Megjithatë, paditësit thonë se Cosby – gjatë një periudhe prej dekadash – i ka dhënë drogë dhe alkool grave pastaj i ka sulmuar seksualisht ato.