Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Yasmine Mohammed

Yasmine Mohammed, mbron të drejtat e grave që jetojnë brenda vendeve me shumicë myslimane, si dhe atyre që luftojnë kudo nën fundamentalizmin fetar.