Na ndiqni në:


Get it on Google Play Download on the App Store

Andrea Capussela

Ndërmjet viteve 2008 dhe 2011, Andrea Lorenzo Capussela drejtoi departamentin ekonomik të Zyrës Civile Ndërkombëtare, misioni ndërkombëtar që monitoroi Kosovën pas pavarësisë. Më vonë ai këshilloi Ministrinë e Ekonomisë të Republikës së Moldavisë në emër të BE-së. Është autor i librit “Shtendërtimi në Kosovë. Demokracia, Korrupsioni dhe BE-ja në Ballkan”.