Andi Bushati Archives - Klan Kosova

Andi Bushati

Andi Bushati është një gazetar dhe publicist politik shqiptar. Në shkrimet e tij ai dallohet per opinione qe mbeshtesin pikëpamje të majta politike. Bushati është një nga kritikët më të ashpër të liderit të opozitës së sotme në Shqipëri Lulzim Basha.