Adriatik Kelmendi Archives - Klan Kosova

Adriatik Kelmendi

Adriatik Kelmendi u lind më 20 Shkurt 1978 në Prishtinë është moderator,opinionist,gazetar nga Kosova , dhe një si nga gazetarët më të mirë në Kosovë , po ashtu ai udhëheq emisionin Rubikon i cili transmetohet në kanalin televiziv Klan Kosova ku trajtohen tema të ndryshme sociale , po ashtu njihet edhe si shkrimtar , autor dhe opinionist.