22:06, 16 Qershor 2019

Vikendi me temperatura të larta një  numër të madh të kosovarëve i shtyri të shkojnë në plazhet e Shqipërisë.

Por pos kënaqësisë, këta qytetarë thanë për klankosova.tv se kanë pritur deri në një orë në pikën kufitare të Vërmicës për të hyrë në Kosovë.

Ata thanë se para disa orëve kolonat ishin të gjata nga 3 deri në 5 km, njofton Klan Kosova.

Ndërsa në publikimet e Qendrës Kombëtare për Menaxhim Kufitar del se kolonat më nuk janë të gjata, dhe pritjet për të hyrë në kufi janë deri në 3 minuta.

 

Konkurs Pune

Lexo më shumë