10:41, 22 Prill 2019

Për festën e Pashkëve në Kosovë kanë ardhur shumë mërgimtarë.

Me kthimin e tyre në dy pikat kufitare në Merdare dhe tek Dheu i Bardhë janë krijuar kolona të gjata.

Në Merdare pritja shkon deri në orë për të dalë nga Kosova, ndërsa tek Dheu i Bardhë deri në një orë.

klankosova.tv

Konkurs Pune

Lexo më shumë