15:43, 6 Dhjetor 2018

Pas rënies së komunizmit, shumë objekte të ish – diktatorit shqiptar Enver Hoxha u bënë të lakmueshme nga shumë koleksionistë.

Në mesin e tyre janë edhe orët e tij që janë të markave të njohura dhe dallojnë nga të zakonshmet, pasi janë prej ari.

Disa janë me rripa lëkure e të tjera me zinxhir.

Sot, ato gjenden në duart e koleksionistëve, raporton Tch, transmeton Klan Kosova.