Knut Fleckenstein humb "karrigen" në Parlamentin Europian

Knut Fleckenstein humb “karrigen” në Parlamentin Europian

1 vit më parë

Raportuesi për Shqipërinë në KE, Knut Fleckenstein, me shumë gjasa nuk do të jetë më pjesë e Parlamentit Parlamentin Europian.

Partia që parfaqëson ka pësuar disfatë në zgjedhjet europiane dhe këtë e ka bërë me dije vetë ai në një postim në facebook.

“Në Hamburg sapo fola me anëtarët dhe miqtë e SPD Hamburg. Rezultatet e para janë zhgënjyese për mua. Do të doja tju përfaqësoja Hamburgun në Parlamentin Europian edhe në 5 vitet e ardhshme.

“Por duket se është e thënë. Po presim rezultatet finale”, shkruan Fleckenstein në postimin e tij të fundit në Facebook./OE